Què podeu trobar a kilimbu.com?

kilimbu.com és una guia de referència de la Costa Brava on podeu trobar-hi informació bàsica de diferents llocs d'interès relacionats amb el sector turístic de les comarques Gironines.

Què hi trobareu més endavant ...

Actualment, hi ha més de 4.000 referències distribuïdes amb diferents seccions i subseccions. Tota aquesta informació és pública i s'ha obtingut de diferents fons: Patronat de Turisme Costa Brava Girona, informació que apareix a internet i informació pròpia. De mica en mica, s'anirà introduint nous elements amb contingut propi o amb informació extreta de diferents llocs web.

Índex de continguts

RECURSOS

Territori

Informació general

Mobilitat

ART i CULTURA

Patrimoni i monuments

Museus

NATURA

ESPORTS i LLEURE

GASTRONOMIA

Allotjaments

Tota aquesta informació pot ser consultada per a qualsevol usuari de forma gratuïta.

Com podeu participar-hi?

La seva empresa es trova a kilimbu.com

Si vostè és propietari o responsable d'alguna de les empreses o entitats que apareixen a kilimbu.com i vol millorar o canviar la informació bàsica que hi apareix, pot registrar-se i tindrà accés a modificar i ampliar la informació de la seva empresa o entitat. Podrà modificar les dades bàsiques, la descripció, localització i els camps extre, inserir una fotografia, un vídeo i un document per descarregar.

Per a més informació ...

La seva empresa NO es trova a kilimbu.com

Som conscients que hi ha moltes empreses o entitats que no estan presents al nostre portal, per tant, si vostè és propietari o responsable d'alguna empresa o entitat, relacionada amb el sector turístic que està ubicada dins la Costa Brava i el Pirineu de Girona, i no apareix a kilimbu.com i vol sortir-hi, pot registrar-se i tindrà accés a introduir la informació de la seva empresa o entitat.

Per a més informació ...

Vol contractar publicitat a kilimbu.com

Si vostè creu que, kilimbu.com és un lloc interessant, on hi ha molts usuaris que poden consultar aquest portal, i vol anunciar-se en alguna de les diferents seccions, pot contractar un baner publicitari.

Per a més informació ...

Publicitat

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Política de Cookies